Tarieven

Tarieven

Basispakket leefstijladvies: Hoe wil ik hulp bieden

Bijna iedereen vraagt zich wel eens af: Wat kan ik eraan doen om me fit te voelen. Een stok achter de deur is dikwijls nodig om weer vooruitgang te kunnen boeken.  En ook meer plezier en lichtheid te ervaren. Mijn leefstijl adviezen komen voort uit veel ervaring met het vallen en opstaan. Wat houdt het basispakket leefstijladvies in?

  • Een gratis startgesprek; Daarin nemen we goed de tijd voor het opbouwen van een beter inzicht in de beginsituatie
  • In een vervolggesprek wordt dieper op jouw onderwerpen ingegaan en maak ik samen met jou een overzicht waardoor voor jou redelijk goed haalbare doelen in kaart worden gebracht.
  • We maken daarop aansluitend een eerste concept actieplan. Dit doe ik graag met behulp van ruim 1 uur wandel coaching in de natuur (met aansluitend genoeg ruimte voor een half uur evaluatie).
  • Hierdoor ontstaat het “Leefstijl advies op maat”. Een individueel leefstijlplan na drie gesprekken; Dit kan een goede basis zijn voor een intensieve begeleiding over een periode van maximaal 3 maanden; waardoor je een verandering kunt bereiken in je leefgewoonten.

Leefstijladvies en actieplan

Je kunt aan het einde van het kennismakingsgesprek weloverwogen kiezen voor het basispakket leefstijladvies met inbegrepen een actieplan op maat. De kosten hiervan bedragen €385,- ex btw.

Intensieve begeleiding

Het actieplan biedt een basis voor een intensieve begeleiding waarin je over een periode van 3 tot 6 maanden een gedragsverandering in leefgewoontes kunt bereiken. Tevoren bezien we met welke randvoorwaarden en hindernissen je te maken hebt en hoe je hiermee kunt (leren) omgaan. De doorlooptijd is o.a. afhankelijk van de planning die we in onderling overleg maken en van het raadplegen van collega zorgverleners.

Tussentijds hebben we regelmatig contact via mail of whatsapp. We steken er samen serieus tijd in om “op koers te kunnen blijven”. Ik reserveer voor jou ten minste 7 gesprekken van elk een tot anderhalf uur, met daarbinnen minimaal twee wandelcoachsessies. Het hele traject omvat dus de volgende vormen van coaching en begeleiding:

  • Kennismakingsgesprek
  • 2 coaching gesprekken met als resultaat een actieplan, met aandacht voor voeding, meer bewegen en vaak ook stressreductie;
  • 5 coaching gesprekken (wandelcoaching, intensieve begeleiding)
  • Tussentijds email contact om bij te sturen en te kunnen raadplegen

Neem contact op

Kies voor een gezond leven