Maatwerk Coaching & begeleiding

Voor wie?

Voor mensen die vaak moe zijn, die zich realiseren dat ze te weinig bewegen, het moe zijn om te worstelen met eetgewoonten en serieus werk willen (en/of moeten) maken van een gezondere leefstijl. Mijn levenservaring biedt vooral een meerwaarde voor 45 plussers.

Al kan ik natuurlijk ook goed adviseren hoe je je leefstijl in de levensjaren daarvoor kunt verbeteren.

Wat bied ik je?

We starten met een kennismakingsgesprek. We bespreken daarin je wensen en verwachtingen, we kijken of de aanpak bij je past en of er over en weer het vertrouwen is dat je hiermee gewenste resultaten kunt realiseren.

Wanneer je ervoor kiest om flink aan je gezondheid te willen werken, bestaat de eerstvolgende stap uit een goed inzicht opbouwen in de patronen die jouw leefgewoonten weerspiegelen. Hierop aansluitend komen we tot een actieplan.

Dit actieplan biedt de basis voor een intensieve begeleiding waarin je over een periode van 3 tot 6 maanden een gedragsverandering in leefgewoontes kunt bereiken. Tevoren bezien we met welke randvoorwaarden en hindernissen je te maken hebt en hoe je hiermee kunt (leren) omgaan. De doorlooptijd is o.a. afhankelijk van de planning die we in onderling overleg maken en van het raadplegen van collega zorgverleners.

Tussentijds hebben we regelmatig contact via mail of whatsapp. We steken er samen serieus tijd in om “op koers te kunnen blijven”.

Ik reserveer voor jou ten minste 7 gesprekken van elk een tot anderhalf uur, met daarbinnen minimaal twee wandelcoachsessies.

Het hele traject omvat dus de volgende vormen van coaching en begeleiding:

  • Kennismakingsgesprek
  • 2 coaching gesprekken met als resultaat een actieplan, met aandacht voor voeding, meer bewegen en vaak ook stressreductie;
  • 5 coaching gesprekken (wandelcoaching, intensieve begeleiding)
  • Tussentijds email contact om bij te sturen en te kunnen raadplegen

Jouw investering

De kosten van deze uitgebreide vorm van coaching & begeleiding zijn € 995,-  exclusief BTW, waarbij we in voorkomende gevallen ook andere zorgverleners raadplegen.  

Neem contact op

Kies voor een gezond leven