Leefstijl- analyse en beweegadvies

Voor wie?

Voor mensen die vaak moe zijn, die zich realiseren dat ze te weinig bewegen, het moe zijn om te worstelen met eetgewoonten en werk willen (en/of moeten) maken van een gezondere leefstijl. Mijn levenservaring biedt vooral een meerwaarde voor 45 plussers. Al kan ik natuurlijk ook goed adviseren hoe je je leefstijl in de levensjaren daarvoor kunt verbeteren.

Wat bied ik je?

We starten met een kennismakingsgesprek. Daarin verkennen wij samen passende mogelijkheden zodat je vertrouwen hebt in een voor jou werkbare aanpak.

Je kunt aan het einde van het kennismakingsgesprek kiezen voor:

  1. een leefstijl analyse met daarop aansluitend een actieplan

of

  1. intensieve begeleiding, inclusief leefstijlanalyse

Versie 1

Als je kiest voor optie 1 dan volgen na het kennismakingsgesprek twee coaching gesprekken en stel ik op basis hiervan een leefstijl- en beweegadvies op in de vorm van een actieplan met voornemens over met name meer bewegen, voeding en stress reductie.

Jouw investering

De kosten hiervan bedragen € 385,- .

Indien jouw inkomenssituatie een beletsel vormt kijken we eerst samen welke maatwerkoplossing we voor je kunnen vinden. Uiteraard kijken we of er een zorgverzekering is die een vergoeding (vaak gedeeltelijk) kan aanbieden. Dit kan betekenen betalen in termijnen of naar draagkracht. Daarna gaan we voortvarend aan de slag.

Een vervolg?

Wanneer je meer blijvend aandacht aan je gezondheid wil besteden, dan help ik je graag verder. We komen dan uit op optie 2, een intensieve begeleidingsaanpak.

Zie hiervoor het tabblad intensieve begeleiding.

Neem contact op

Kies voor een gezond leven