Wat kunnen wij voor u doen?


Voor elk bedrijf is het van belang dat het personeel optimaal presteert. Daarom zorgt de werkgever voor goede omstandigheden. Als de medewerkers goed in hun vel zitten, zullen zij het beste werk leveren. Maar.. er kunnen altijd omstandigheden zijn waardoor iemand niet goed zijn hoofd bij zijn werk kan houden. Door ziekte, van hem/haarzelf of iemand van het gezin thuis. Door financiële problemen. Door moeilijkheden met huisvesting. Door relatieproblemen. Doordat hij/zij eigenlijk niet op de juiste werkplek zit. Of door iets heel anders – er zijn talloze mogelijkheden,

Productiviteit verbeteren

Door middel van coaching of counseling kunnen we uitzoeken waardoor de medewerker op dit moment niet optimaal functioneert. We kunnen er daarna aan werken om dit te verhelpen, U krijgt dan een werknemer die weer met plezier naar zijn werk gaat. Vaak zijn 4 – 8 gesprekken voldoende.

Afscheid nemen

Ontslagen worden is pijnlijk. Maar ook als je je werk door ziekte niet meer kunt uitoefenen is dat moeilijk. Het is dan goed als je geholpen kunt worden bij het maken van een nieuwe start.

Wij kunnen daarin begeleiden. We streven naar een snelle en passende plaatsing van uw medewerker. Dan kunt u goed afscheid nemen en de medewerker heeft de kans om opnieuw te beginnen op een plek waar hij op zijn plaats is.

Loopbaanbegeleiding

Elke medewerker maakt ontwikkelingen door. De organisatie ook. En soms gaat dan niet helemaal goed samen. Een nieuwe stap maken is niet altijd makkelijk. Wij kunnen daarbij helpen, Als iemand al een tijd in dezelfde functie zit, wordt het misschien tijd om eens te kijken of daar moet blijven of dat het tijd is voor iets anders – al dan niet binnen het bedrijf. Als iemand dreigt uit te vallen, of na een ziekteperiode weer gaat beginnen, kan begeleiding nodig zijn.

Wilt u een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan het contactformulier in of bel voor een afspraak: 06 2440 1640.

 

 

Copyright 2018 © Rineke Koopman. Website gemaakt door Iconnect Heiloo