Over Rineke


Even voorstellen:

Met jarenlange Arbeidsbureau- en KLIQ-ervaring, eerst als beroepskeuzeadviseur en later als re-integratieconsulent, ben ik in december 2005 voor mezelf begonnen. Ik heb in Amsterdam, de Zaanstreek en Heerhugowaard gewerkt, werk nu ook in Alkmaar/Heiloo, Kennemerland en Hoorn. In de loop van de jaren heb ik een uitgebreid netwerk ontwikkeld, daarnaast heb ik goede contacten met een flink aantal ondernemers.

Ik heb geleerd dat re-integreren meer is dan mensen even snel aan een baan helpen. Re-integratie is mensenwerk: samen met een coach naar jouw situatie kijken, naar je mogelijkheden, wensen en beperkingen, naar de arbeidsmarkt en hoe die te combineren zijn.

Ik ben als coach betrokken bij de mensen die ik begeleid. Ik weet hoe je het kunt aanpakken om weer een baan te vinden die bij je past. Ik kan je informeren, begeleiden, motiveren en stimuleren. Jij bepaalt wat er gaat gebeuren, ik kan je de mogelijkheden laten zien. De bedoeling is dat je blijvend op een goede werkplek terechtkomt, waar jij je goed voelt!

Recent heb ik een opleiding gevolgd tot counselor aan de Academie voor Coaching en Counselling en ik begeleid nu ook mensen met andere vragen dan werk gerelateerde. Persoonlijke problematiek in allerlei vormen kan iemand ernstig belemmeren en ik help graag mee om hieruit te komen, om iemand te laten groeien en zijn doelen te laten bereiken.

Copyright 2018 © Rineke Koopman. Website gemaakt door Iconnect Heiloo